Bireysel topların benzersiz dokusu,
patentli bir teknolojiye borçludur.
-197°C'de sıvı nitrojenle kriyojenik teknoloji
Dondurmayı herkes bilir değil mi? Yeni bir ürünü piyasaya sürmek de zor değil mi? Mini Melts’te değil. Ürünün arkasındaki yenilikçi teknoloji, başarı faktörlerinden biri ve hem yüksek kalitenin hem de mükemmel lezzetin garantisi haline geldi. O halde Mini Melt’lerin nasıl yapıldığını anlatalım.
Bu teknoloji, tatlının bileşenlerinin yapısını değiştirmez ve donma hızı, ürünün içindeki suyun depolanmasını ortadan kaldırarak doğal tadını korur. Mini Melt’ler hiçbir yapay koruyucu madde veya genetiği değiştirilmiş içerik maddesi içermez. Muhteşem renkler yalnızca doğal gıda boyalarının kullanılmasının sonucudur. Mini Melts hava kabarcığı içermez.
Mini Melts dünya çapında müşterilerin sevdiği en ikonik tatlarda satılmaktadır: naneli çikolata, çikolata, vanilya, çilek, mango, muzlu split, bubble sakız, yaban mersini, pamuk şeker, limonlu lime, kurabiye kremalı.
Tüm tatlar çok yoğundur ve canlı renkler yalnızca doğal gıda boyasından gelir. Size ve müşterilerinize mevsimsel olarak en iyi lezzetleri geniş bir yelpazede sunmak için yeni tarifler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.
Servisler Sunum Şekilleri
Mini Melt’ler sadece formları (boncuklar) nedeniyle değil, aynı zamanda servis edilme şekli nedeniyle de benzersizdir.
Bardak (60 g)
Şapka bardakları (80 g)
Kaşıkla kapatılmış paketler (70 g)
Minimelts Büyük (72 g)
Mini Melts Büyük
Mini Melts Büyük toplar standart boncuklarımızdan 50 kat daha büyüktür. Güney Kore’deki tek bir fabrika tarafından üretilen bu ürünler dünya çapında benzersizdir ve müşterilerinize yeni bir teklif sunar.
Büyüleyici tatlar ve çeşitli seçenekler Mini Melts Big’i hem distribütörler hem de müşteriler için iyi bir seçim haline getiriyor. Mini Melts Big, laktoz intoleransı olanlara uygun, süt bazlı veya şerbetli olabilir.